torsdag 17 juli 2008

Extra öppet sönd 27/7 kl 12-16
Som ni ser så finns det bla speglar,skåp,trälådor och mycket annat i "riktiga" butiken som är för otympliga el ömtåliga för att skickas. Så har du vägarna förbi så måste du absolut kika in till oss!

Hej!

Idag har det varit typiskt sommarväder, när jag öppnade butiken så sken solen, efter en stund så blev himlen svart och det blev spöregn. Fick lova att rusa ut efter alla grejer som stod utanför butiken innan de blev blöta och när jag väl fått in allt så, ja då sken solen igen hi hi !!måste ha sett väldigt roligt ut och väder gudarna måste ha skrattat gott åt mig däruppe.
Vi hade annons i västeråsaren för nån vecka sedan men det kanske inte var alla som såg den och så klart inte ni som bor långväga härifrån. Det stod i varje fall bla att vi har extra öppet söndagen den 27/7 kl 12-16. Då är ni välkomna ut till oss på en liten söndagsutflykt, ta med familjen, mamma, väninnan eller varför inte allihop? ni kan fika hembakat och vi kommer att ha många bra erbjudanden i butiken för våra kunder den här dagen. Hjärtligt Välkomna

Inga kommentarer: