torsdag 28 augusti 2008

Mässa!

Hej idag torsdag 28/8 är gårdsbutiken i Irsta stängd. Vi är på mässa och köper in en massa fint till butiken för den kommande hösten. Välkomna igen en annan dag!

söndag 24 augusti 2008


Nu har de omtyckta ljushusen kommit in i butiken igen. De är i vita och finns i tre storlekar. I veckan har jag bara hunnit med att lägga ut den största storleken i nätbutiken och redan samma dag så strömmade beställningarna in Det är många glada kunder som äntligen fått sina efterlängtade ljushus. Den nya hemsidan tror jag blir klar idag! det är inte lätt att bara vänta och vänta, och jag som har så dåligt tålamod!! önskar att jag kunde göra hemsidor själv så man fick det klart på störten, det är min melodi.
Det är så himmla mysigt att tända alla ljus i butiken nu när hösten börjar komma och det märks att kunderna fixar och donar i sina hem, kul
På torsdag ska vi iväg på mässa och beställa hem massor av fina grejer som ska fylla butiken under hösten, hoppas det finns mycket nytt! berättar när jag kommit hem på fredag.
Hej så länge!



måndag 4 augusti 2008

Nya öppettider inför hösten!

Nu har vi nya öppettider inför hösten, tisd,onsd,torsd 15-18, Lörd 11-15. Nu på fredag 8/9 har Änglaboden extra öppet 11-16 i samband med golf tävlingen på frösåker, det är nog mycket folk som är i krokarna här då! Välkomna Gudomligt söt liten barn klänning med tillhörande mamelucker finns i butiken