torsdag 20 september 2007

Vackra ting i butiken

I går kom det lite nya vackra ting till butiken , min egna favorit är apotekarflaskan som är så fin att sätta ett ljus i och knyta runt en vacker spets. Sen har det kommit fina glasburkar som du kan ha lite smått och gott i. Kika in i nätbutiken så får ni se alla nya varor som kommit den här veckan.






















torsdag 13 september 2007

Varorna börjar komma in.


Nu har det kommit fler tavlor till butiken med vackra texter. Vi har bara tagit in med vit ram men säg till om ni är intresserad av svarta ramar så kan vi ta hem det med. Igår fick vi nya tesorter bla jordgubb och käresta, i den sistnämda är det små rosa hjärteströssel och de båda smakar och doftar ljuvligt.

Det är så roligt att kunder från nätet kommer och kikar in i butiken även om de fått åka en bit.

Alla varor i butiken finns ju inte med på hemsidan så det är kul om ni har nära och kan komma och kika på allt fint vi har. Vi har ju lite små möbler pallar,planteringsbord bla som bara finns i butiken.

Det är nog inte långt kvar nu tills de stora beställningarna med alla grejerna från mässan börjar rulla in om en el två veckor kanske så håll ut! Ha det så bra /Johanna

söndag 2 september 2007

Månadens vara
Hej


Nu har vi varit på mässa och köpt in massor av underbar inredning som kommer att fylla butiken under hösten. Om några veckor kommer den första leveransen och sedan fylls det på undan för undan. Idag har jag lagt in månadens vara under kategorierna, en vara som är bättre pris på varje månad.Den här månaden är det en gullig glasvas. Det har även fyllts på med några fler varor under kategorien textil.